yslan.nlonDe bestuurster van een snorscooter is woensdagmiddag gewond geraakt bij een aanrijding op de Wergeasterdyk nabij Techum.

Rond twintig over twee gingen politie en ambulance met spoed naar de Sudertrimdielsdyk, waar een snorfietser en een auto met elkaar in botsing kwamen. Het ongeval gebeurde op het fietspad waar de Wergeasterdyk de Sudertrimdielsdyk kruist. Door onbekende oorzaak kwamen de auto en snorscooter met elkaar in botsing.

De bestuurster van de snorscooter is door ambulancepersoneel gestabiliseerd en overbracht naar het MCL. De politie heeft kort onderzoek gedaan naar de toedracht van het ongeval. De Sudertrimdielsdyk werd afgesloten, verkeer kon via het fietspad het ongeval passeren. De scooter is door de ouders van het slachtoffer meegenomen naar huis, de automobiliste kon haar weg vervolgen na afhandeling van het ongeval.

Voor meer foto’s kijk dan op de website van 112fryslan.nl

(bron & foto: 112fryslan.nl)