Op zaterdag 17 december 2022 is de Goutumer kerstmarkt op het Dorpsplein en bij Ien & Mien.

Sparkles, dennengeur en jingle bells op ons dorpsplein! Sfeervolle kramen voor je kerstinkopen, muziek, workshops, warme choco of glühwein. Kortom: volop gezelligheid en gelegenheid elkaar fijne feestdagen te wensen!

Onze kerstgedachte
De opbrengst van de markt willen we schenken aan het moeder-kind huis in ons dorp. Hoe mooi zou het zijn wanneer de bewoners samen een dagje uit kunnen gaan!

Verkoopkramen en activiteiten
Een gezellige markt organiseren we samen! Mocht je iets willen verkopen op de kerstmarkt, een goed idee hebben voor een activiteit of iets anders: laat het ons weten! Voor de kramen zoeken we vooral mensen die duurzame, lokale of zelfgemaakte producten willen verkopen die passen op een kerstmarkt. De kosten voor een commerciële kraam zijn 25 euro. De kraam is vier meter breed en heeft een afdakje. Wees er snel bij, het aantal plaatsen is beperkt!

Jouw straat- of clubkraam
Wil jij je samen met je straat of club inzetten voor ons goede doel? Dat kan! Wij zorgen voor een gratis kraam en gezelligheid, jullie zorgen voor iets tofs dat je kunt verkopen en de rest van de gezelligheid. De allerlekkerste kerstmuffins, warme mutsen, zelfgemaakte kaarsen, kerstkaarten, vogelhuisjes, het kan allemaal! De opbrengst van jullie kraam – na aftrek van jullie kosten – gaat naar het moeder-kind huis.

Meedoen?
Heb je wat tijd over en lijkt het je leuk om mee te helpen? Leuk! Laat het weten via onderstaand mailadres.

Gratis toegang
We vragen geen entree, een vrijwillige bijdrage voor ons goede doel is uiteraard welkom!

Contact
Kerstmarktcommissie: Ellie Poelstra, Hanneke Bolt en Mattie Boekema
goutumerkerstmarkt@gmail.com

De Goutumer Kerstmarkt is mede mogelijk gemaakt door:

  • Bouwbedrijf Kimsma
  • Hutting natuursteen
  • Spinoff Nederland
  • PT in de Loods
  • Miedema schilderwerken.