[et_pb_section fb_built=”1″ _builder_version=”3.22″ fb_built=”1″ _i=”0″ _address=”0″][et_pb_row _builder_version=”3.25″ background_size=”initial” background_position=”top_left” background_repeat=”repeat” _i=”0″ _address=”0.0″][et_pb_column type=”4_4″ _builder_version=”3.25″ custom_padding=”|||” _i=”0″ _address=”0.0.0″ custom_padding__hover=”|||”][et_pb_text _builder_version=”3.27.4″ background_size=”initial” background_position=”top_left” background_repeat=”repeat” _i=”0″ _address=”0.0.0.0″]

Stichting Spotlights organiseert in de herfstvakantie het Leeuwarder Kampioenschap Pannavoetbal voor kinderen tussen de 6 en 16 jaar.

De wedstrijden worden gespeeld in een originele pannakooi, waarin je je tegenstander met ‘tricks & skills’ te slim af moet zijn.

Er zijn voorrondes door heel de gemeente Leeuwarden. 26 oktober 2019 is er bij het dorpshuis Ien en Mien een voorronde. Dit zal om 11.00 starten en dorpshuis is speciaal open vanaf 11.00 uur. De winnaars van de voorrondes plaatsen zich voor de finale op 27 oktober, waarbij ze spelen voor het Leeuwarder Kampioenschap Pannavoetbal!

Deelname is, door een bijdrage van de gemeente Leeuwarden gratis en mogelijk voor alle jongens en meisjes die mee willen doen.

Wil je meedoen? Schrijf je dan in via de button hieronder voor de editie van je keuze. Elke editie begint om 11 uur en duurt tot 1 uur. Bij veel deelname is er een extra voorronde tussen 1 uur en 3 uur. Na inschrijving ontvang je een paar dagen voor het toernooi via mail meer informatie.

[/et_pb_text][/et_pb_column][/et_pb_row][/et_pb_section][et_pb_section fb_built=”1″ _builder_version=”3.29.3″ fb_built=”1″ _i=”1″ _address=”1″][et_pb_row _builder_version=”3.29.3″ _i=”0″ _address=”1.0″][et_pb_column type=”4_4″ _builder_version=”3.29.3″ _i=”0″ _address=”1.0.0″][et_pb_button button_url=”http://stichtingspotlights.nl/aanmeldformulier-leeuwarder-kampioenschap-pannavoetbal/” button_text=”INSCHRIJVEN LEEUWARDER KAMPIOENSCHAP PANNAVOETBAL” _builder_version=”3.29.3″ hover_transition_speed_curve=”ease-in” _i=”0″ _address=”1.0.0.0″][/et_pb_button][/et_pb_column][/et_pb_row][/et_pb_section]