[et_pb_section fb_built=”1″ _builder_version=”4.0.9″][et_pb_row _builder_version=”4.0.9″][et_pb_column _builder_version=”4.0.9″ type=”4_4″][et_pb_text _builder_version=”4.0.9″ hover_enabled=”0″]

Het bestuur van Dorpsbelang vraagt of u de enquête over het Gebiedsontwikkeling van De Hem wil invullen? Als u deze wil invullen druk dan op de knop hieronder. Waar gaat deze vragenlijst over?

De gemeente Leeuwarden gaat het buurtschap De Hem ontwikkelen. Hiervoor starten we een participatietraject met alle betrokkenen en geïnteresseerden. Door deze enquête in te vullen, kunt u uw ideeën en wensen aan ons kenbaar maken. Onder degenen die de enquête helemaal hebben ingevuld, verloten we enkele vvv-bonnen.

[/et_pb_text][et_pb_button button_text=”Naar de Enquête…” _builder_version=”4.0.9″ button_url=”https://app.maptionnaire.com/nl/7488/” hover_enabled=”0″][/et_pb_button][/et_pb_column][/et_pb_row][/et_pb_section]