Vandaag is er op het grasveld bij de kerk een opslagterrein gemaakt door Verkley. Dit is nodig omdat er vanaf 25 januari werkzaamheden zijn in de Tolve.

Binnenkort verrichten ze werkzaamheden aan de gasleiding en het electriciteitsnetwerk. Dit doet Verkley in opdracht van Liander. Ze starten op 25 januari met de werkzaamheden en duren naar verwachting 9 weken. Deze planning is onder voorbehoud. Door het weer en onvoorziene omstandigheden kan de planning wijzigen.

De locatie van het opslagterrein is afgestemd met de gemeente. Deze blijft gedurende de gehele periode staan. Ze zullen ‘s morgen en ‘s avonds van/naar de opslaglocatie rijden voor het ophalen en wegbrengen van hun materiaal. De werkdagen zijn maandag tot en met vrijdag van 07:00 uur tot 16:30 uur. Incidenteel wordt buiten deze tijden gewerkt.