Rondje Goutum met 250 deelnemers

Atletiek Vereniging Lionitas kon zondag eindelijk weer eens – na het beëindigen van de lockdown – een loop organiseren. De jongste deelnemer was vier jaar en op de vijf kilometer deed iemand van 75 mee.

Onder de lopers was ook een jarige. Gerard Hooghiem deed zichzelf op zijn zeventigste verjaardag een uitstekende tijd van onder de 56 minuten op de tien kilometer cadeau.
Ook een aantal mensen die meeliepen met een clinic van Lionitas voltooiden hun eerste vijf kilometer. Rondje Goutum was de afsluiting hiervan en nu kunnen ze aansluiten bij een van de trainingsgroepen bij Lionitas. Een clinic is niet vereist; je kunt altijd een paar gratis proeflessen nemen voordat je definitief aansluit.
Kijk voor een compleet overzicht van de uitslagen op de website: uitslagen.nl.
Kijk voor een compleet overzicht van de fotos op huisaanhuis.nl

(bron/foto: lc.nl)