VALS ZINGEN MAG – Vrij zingen op het Zangfietspad

Er kom in Goutum een Zangfietspad, het Langpaad! Waarom het Langpaad? Het is een mooie, lange fietswegwaar je heerlijk even een stukje kunt zingen. Neuriën of fluiten mag natuurlijk ook. Van zingen wordt een iederblijer en geeft ontspanning. Schroom niet en ga lekker uit volle borst zingen!
Dit zangfietspad in Goutum is de eerste in Friesland.

De officiële onthulling van het bord is op 12 april 2024 vanaf 13:00 uur. Onze dorpsbewoner Jurjen Ley heeft dit idee onder de aandacht gebracht bij Dorpsbelang Goutum. Wij als Dorpsbelang waren meteen enthousiast als ook de gemeente Leeuwarden. Jurjen Ley heeft dan ook de eer om het bord te onthullen en het Langpaad om te ‘dopen’ tot zangfietspad! Na de onthulling lopen de kleuters van de basisschool IKC Wiarda over het pad en zingen de longen uit hun lijf!

Dit bord zorgt voor een vrolijke noot in ons dorp!