De Leeuwarder Badminton Club speelt vanaf 1 september weer elke vrijdagavond badminton in de Wiardahal in Goutum (Blauw Wit), zowel voor jeugd vanaf 6 jaar (van 19.30 tot 20.30 uur) als voor recreanten van 19.30 tot 21.30 uur, die de sport op alle niveaus willen leren of goed willen spelen. De club nodigt alle Goutumers uit om een keer te kijken en mee te spelen.
OPEN HUIS  BADMINTON IN RENGERSHAL
Op zaterdag 9 september is van 1 tot 5 uur open huis in de Rengershal achter de Blauwe Golf voor wie kennis wil maken met badminton in alle vormen. Voor de jeugd van 6 tot 16 jaar wordt er een spelcircuit gehouden waar alle vormen van het spel in voorkomen. Er is een showdemonstratie van Beta Badminton die laten zien wat er voor bijzondere mogelijkheden er met een shuttle  zijn. Rune Massing, oud Nederlands Kampioen en oud LBC lid komt om 4 uur een demonstratie geven van Badminton op top niveau.
60 JARIG JUBILEUM LBC
De Leeuwarder Badminton Club (LBC) biedt deze open dag aan de inwoners van Leeuwarden en omgeving aan, als onderdeel van haar 60 jarig Jubileum. Daarmee is zij de oudste Badmintonclub van Fryslân. In totaal hebben enkele duizenden Leeuwarders gespeeld bij de Club in haar bestaan. Met een jeugd- en een recreantenafdeling (van 7 tot 70 jaar) en natuurlijk in de regionale en landelijke competitie kent LBC alle mogelijkheden We hebben ook veel leden uit landen waar Badminton fanatiek wordt beoefend, als China , Indonesië, India enz. Voor leden en oud-leden is er ‘s avonds een besloten feest in Opus. Zij kunnen zich aanmelden via de webside. Meer informatie: ww.leeuwarderbc.nl.