‘Samen duurzaam deelmobiliteit realiseren’

In veel dorpen zijn we voor onze bereikbaarheid en ons werk afhankelijk van een auto. Of soms zelfs twee. Juist daarom is er veel autobezit in Goutum en staan veel auto’s stil. 

Namens Energiek Goutum willen we collectieve, duurzame oplossingen aanbieden voor ons dorp. Waarom een elektrische deelauto? Heel simpel: het biedt gemak, het is duurzaam en voordelig! Omdat je alleen nog de kosten van de autorit hebt op het moment dat jij de auto gebruikt. Vaste kosten als belastingen en verassingen als onderhoud en afschrijving zijn vanaf nu verleden tijd. 

Dinsdag 10 december 2019 staat Nina Abbing tijdens de vierde energie atelier klaar voor u om alle vragen te beantwoorden. Het energie atelier is in het dorpshuis en zal om 19.00 uur beginnen en eindigt om 21.00 uur

Wil u zich aanmelden als testrijder meld u zich via: energiekgoutum.nl/deelauto